I brist på annat

Sitter och redigerar lite gamla bilder på lite nya sätt nu när jag inte har något annat för mig i väntan på att Grey's ska börja. Enjoy!

Ljus i mörker

 
Jag fick en idé för några dagar sedan om några bilder jag ville ta, och jag måste säga att resultatet blev väldigt bra! Jag tycker det är riktigt häftigt med ångan eller vad man säger som kommer från mulen när han andas. På bilden är det Allan.

Då och Nu

Jag var inne på Hästfoto ifokus idag och snubblade över en tråd (haha) där man skulle publicera en bild tagen för några år sedan tillsammans med en bil tagen nu. Så jag rotade fram minneskortet innehållande bilder från 2009 och fick mig ett och annat skrattanfall när jag såg bilder och filmer på mig själv i tolvårigt format. Fick mig även ett gott skratt åt bilderna jag tagit, jag har verkligen noll förståelse över hur jag kunde vara så stolt över bilderna då.. Här kommer iallafall bilderna jag la upp på Hästfoto ifokus. Den från 2009 är tagen med en Sony digitalkamera och den från iår är tagen med min Canon EOS 7D.
 
 
1