Fotodrömmar

Nu när jag blir hästlös har jag bestämt mig för att satsa helhjärtat på fotografin, utan dåligt samvete gentemot Nisse. Jag har två drömmar inom fotografering som jag tänker jobba mot att kunna förverkliga, båda involverar hästar men det kan jag träna på utan att ha en egen. Jag känner mig så taggad på det och jag ska börja skissa på en plan och sedan träna, träna, träna för att bli så bra jag bara kan på att fota. Jag hade en riktigt bra tid förra året och slutet på 2013 men sedan hände något och jag tappade det.. Så nu är det dags att gräva i bloggarkivet, samla inspiration och motivation och sedan bara köra!
 
Det konkreta målet jag kan skriva nu är att jag känner att jag har tröttnat på att bara ta ett kort på en fint uppställd häst med öronen framåt, så nu är det dags att ta ett kliv från sidan och börja jobba mer med känslör och ögonblick. Det ska bli så himla roligt och så himla bra, det känner jag på mig. 
 
Det var tänkt att jag skulle lägga in lite bilder här men photoshop hängde sig så det får väl vara då :)

På andra sidan älven

 

Vill inget hellre

Jag vill tillbaka dit, där jag kände mig levande. Jag vill starta mitt liv och leva mina drömmar, men det kan jag inte göra här. Ta mig tillbaks.