Long time no see

Bild tagen för några veckor sedan, när bergen var sådär fina att orden bara försvinner
 
Hej vänner! Nu var det ett tag sedan sist igen, jag som trodde att jag skulle hålla igång bloggen. Till mitt försvar har det varit lite stressigt och jag har inte haft något riktigt att skriva om. Men, nu har vi äntligen flyttat och bor uppe i Valleyview på en gård som är ca 70 hektar stor. Gott om plats för de fyrbenta djuren. Nackdelen med detta ställe är att man inte kan se bergen, de är ca 3 timmar bort. Men det gör ju jag uppskattar dem ännu mer när jag väl ser dem.
 
Det är dock väldigt fint även här. Häromdagen var det så mycket frost och snö på träden att det var som att kliva in i Narnia för en stund.
 
 

2017

Välkommen, 2017!
De flesta verkar tycka att 2016 var ett riktigt skitår och baserat på allt som hände i världen kan jag hålla med, men mitt 2016 var faktiskt inte allt så tokigt. Jag tog studenten tre månader tidigt, jag spenderade sommaren på High Chaparral där jag lärde känna många otroligt fina människor och året avslutades med att jag åkte hit, till Kanada. Men nu ser jag med spänning fram emot vad 2017 har att erbjuda, i stort sett hela året ska spenderas här och det är verkligen en dröm som besannas för mig. Jag tvivlar inte på att detta kommer bli det bästa året i mitt liv och jag kan inte vänta.