Presentation

En presentation av mig kanske skulle vara bra nu om jag får några nya läsare. Mitt namn behöver jag nog inte skriva. Jag är iallafall 15 år ung, bor på ett skogigt berg någonstans i Dalarna. Jag har en helt vrickad humor och är sarkastisk nästan oftare än jag är seriös. Jag har en nordsvensk som heter Nisse, en hund som heter Bamse och en katt som heter Thea. Jag som person är ärlig, vågar numera säga vad jag tycker och kan verka kaxig när du inte känner mig. Men lär du känna mig märker du att jag är allt annat än kaxig och bryr mig otroligt mycket om dom jag gillar. 
 
Med min häst rider jag western och tränar horsemanship, något jag lovad mig själv för några år sedan att aldrig börja med, och sedan blev det som det blev haha.
 
Min kamera är min högst älskade tekniska ägodel, en Canon EOS 450D med tre objektiv. 
1

Beslut

Att ta ett beslut kan många gånger vara det svåraste som finns. Och nu menar jag inte vilken kvällsmat man ska äta, utan riktiga beslut, såsom vilket gymnasieprogram du ska välja. Beslut som har med resten av ens liv att göra, och väljer du då fel så kan du ha förstört väldigt mycket.
Jag står inför ett sådant beslut nu. Men som jag har hört någonstans "Du vet redan vad du ska välja, det här velandet är bara rädsla". Så kan det ju mycket väl vara, rädslan att göra fel val och göra saker värre istället för bra.
 
 
 

Fågel

 
En av mina absoluta favoritbilder jag har tagit. Älskar fokusen och allt.