En fin liten misse

Det har varit lite segt på foto-fronten ett tag, mitt objektiv fokuserade inte som det skulle och fick skickas tillbaka. Det var otroligt tråkigt eftersom jag sett fram emot att inviga det ordentligt, men troligtvis kommer det nya i nästa vecka och då håller jag tummarna för att det fungerar eftersom jag har fotojobb inbokade den helgen. Nu flöt jag iväg lite, det jag ville komma till var att jag tog med kameran ut en sväng idag utan riktig plan på vad jag skulle fota och sprang lägligt på Fisen ute! Hon fick modella lite och jag gillar verkligen bilden längst ner till vänster. Vad tycker ni?
4

Det nya objektivet

Igår kunde jag välkomna den efterlängtade medlemmen i min objektiv-familj: Tamron 70-200 f/2.8
Jag har suktat efter ett zoom med fast bländare riktigt länge nu så när jag äntligen hade möjligheten var jag inte sen med att slå till. Nu är väl enda nackdelen att jag måste köpa en ny kameraväska, den jag har nu har inte ens plats för bara objektivet haha!
På grund av regnet som var hela dagen igår och även hittills idag har jag inte kunnat prova det så mycket, har bara tagit några bilder inne och sprang ut och tog lite bilder när det var uppehåll i fem minuter. Då lyckades jag få bilden här nedan iallafall. Jag är väldigt nöjd med det, det lilla jag testat iallafall. Skärpan sitter som den ska och färgåtergivningen och kvalitén hos bilderna blir ruskigt bra!
 

Idag saknar jag honom extra mycket

 
Vissa dagar kommer allt tillbaka igen, vissa låtar, när jag ser hans bild på byrån och alla känslor kommer strömmande tillbaka. Han var bara en hund, men inte för mig. Ibland kan jag sakna honom så att det gör ont i bröstet och det enda jag vill är att krama honom igen, en allra sista gången. Den gången hos veterinären när jag höll honom medan den lugnande sprutan verkade var inte tillräckligt, och det kommer aldrig vara tillräckligt. Fina, fina Bamse ♥