Roadtrip

Igår var det dags för en liten roadtrip med destinationen Kanadas största westernbutik! Alltså den butiken går att spendera en hel dag i. Den här gången tog vi oss igenom den på två timmar, men jag känner att om jag hade haft en häst här att handla saker till hade tidsåtgången varit den dubbla. Det fanns tre stora rum fyllda med westernsadlar och på väggarna hängde träns och bröstor i alla sorter det går att tänka sig, allt från klassiska bruna till träns med regnbågsfärgat krokomönstor prydda med tassles. Vidare in i butiken finns heminredning och för mig som älskar inredning med westerntema var det verkligen heaven on earth. Så otroligt mycket fina saker, jag vet definitivt vilket tema mitt framtida hem kommer att ha.
 
En annan sak som gjorde hela roadtripen var på vägen dit då solen lyste på bergen och det var så otroligt vackert. Vår värld är så himla fin, det gäller bara att se det och försöka uppskatta de små (för mig stora) ögonblicken.

Stig och Toby

Ni kanske minns Stig och Toby sedan förra gången jag var här? Jag har iallafall för mig att jag la ut några bilder på dem. De är iallafall två utav Petras åtta hästar och de är två ganska trevliga hästar.
 
Temperaturen börjar stiga och idag känns det riktigt varmt ute, stor skillnad att gå från - 27 till - 11. Det är iallafall så sjukt fint här, vi befinner oss ca 1,5 - 2 timmar från Rocky Mountains och igår när vi åkte bil såg vi solen sänka sig ner bakom bergen och den vyn var så himla vacker.

Kanada

 
Nu har jag befunnit mig i Kanada i en vecka och jag stormtrivs, trots kylan. När jag satt på planet som precis skulle lyfta från Island och piloten meddelar att det i Edmonton är - 35 grader med windchill så var första tanken om det var för sent att kliva av planet nu haha. Men jag har hunnit vänja mig och det går faktiskt att överleva tack vare flitigt användande av långkalsonger, tre lager tröjor och extra varma sockor.
 
Jag ser otroligt mycket fram emot det kommande året och jag tror att det kommer bli det (hittills) bästa året i mitt liv, det är iallafall det jag ska sikta på. 1 week done, 51 to go.